miercuri, 26 iunie 2013

Isterie la Targu Carbunesti: un piton de 6 metri ar fi scapat de la circ


Panica in Targu Carbunesti, dupa ce in oras s-a raspandit zvonul ca un piton de sase metri a scapat de la un circ. De cateva saptamani, oamenii nu mai ies la iarba verde, copiii nu mai sunt plimbati prin parcuri, iar pe la colturi se discuta de un subiect halucinant.
"Un piton, scapat de la circ, s-ar afla in padurea din zona!". Pentru atentionarea populatiei, binevoitorii au pus si afise pe stalpi si prin scarile blocului. Oficialii sunt si ei in alerta, insa de numarul mare de telefoane primite din partea cetatenilor.
Cert este ca nimic din cele sustinute nu se confirma, doar prezenta Circului Colosseum in zona, in urma cu o luna. "Noi nu am folosit pitoni in spectacol, pentru ca nu aveam pitoni. Doar ca la Targu-Jiu am facut o colaborare cu un alt circ si am prezentat un numar cu mai multi pitoni. Dar nu cred ca s-a pierdut vreunul", a explicat Constantin Dimitriu, reprezentantul Circului, pentru gorjexclusiv.ro. Si Politia si Jandarmeria au confirmat faptul ca isteria creata nu are la baza nici un fundament, ci doar un zvon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu